Филм за група „Жигули“ ще се снима по време на фестивала

Street Food & Music Festival започва! Събитието ще се проведе на Пристанището на 5 и 6 август 2020, а по време на фестивала ще се снима част от новия филм на Виктор Божинов, посветен на култовата група от 80-те – „Жигули“

Жигули“ е известна рок група, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето бандата и членовете й потъват в забвение. До един момент, в който неочаквано телефонно обаждани ги принуждава да забравят различията и да се съберат отново, почти насила!

В ролите ще се превъплътят актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев – Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

А най-интересното е, че на 6 август 2020 от 18:00 на героите от филма ще се качат на сцената на Street Food & Music Festival, за да заснемат една от ключовите сцени на филма. Всеки от вас, който би искал да стане част от този незабравим пърформанс е добре дошъл!

Цялата програма на вкусния морски фестивал може да разгледате тук – https://bit.ly/3hMPmZW

Очакват ви много кулинарни демонстрации, Stand Up и Sit Down комедия, концерти, лятно кино и най-интересните Street food предложения, които ще приютим във фестивалната зона.

Входът е абсолютно свободен за Street Food & Music Festival, а на 7, 8 и 9 август 2020 Street Food & Music Festival става част от грандиозния музикален фестивал SPICE Music Festival и достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за SPICE Music Festival!