За нас

Street Food & Music Festival e нов модел за градски фестивал

От 05.08 до 06.08.2020  в Бургас ще се съберат професионалисти и любители готвачи, артисти и музиканти, които обичат да готвят, кулинарни блогъри, автори на кулинарни книги и простосмъртни консуматори.

В рамките на няколко дни ще превърнем пешеходната зона на Пристанище Бургас, в  културно – кулинарна арена. Ще смесим различни изкуства – кино, музика, литература, кулинария.

Ще се запознаем с лицата зад най-успешните кулинарни блогове и влогове. Ще проведем срещи, през които ще разлистим страниците на най-новите български кулинарни книги и ще се срещнем с техните автори. На фестивалната сцена ще видим популярни актьори и музиканти, които свирят и пеят, а след това и ще готвят. Всяка вечер на огромен екран, ще гледаме най-добрите филми на кулинарна тематика.

Най-добрите готвачи и Street Food майстори от Бургас и цялата страна ще дадат най-доброто от себе си, за да нахранят всички посетители. В шатрите и мобилните кухни, ще опитате вкусна, топла и разнообразна храна, а студената бира и разхлаждащи коктейли ще допринесат за пълноценното преживяване.

В детската зона родители ще могат спокойно да оставят децата си и да се насладят на кулинарните изкушения или на артистичната ни програма. Очакват ви много дегустации, работилници и кулинарни демонстрации.

Входът е свободен за програмата на 5 и 6 август 2020!

А от 7 до 9 август 2020 фестивалът ще стане част от SPICE Music Festival и достъп до фестивалната зона ще имат само хората с билети за SPICE Music Festival!