LIVE: Джанго Зе

Джанго Зе е група, която живее свой уникален живот. Хитовете, с които бандата изгря на музикалния небосклон се пеят и до днес, а групата не спира да твори. И точно затова името Джанго Зе през годините се превърна в синоним на добро настроение и мярка за позитивен заряд.

Въпреки че вокалът на бандата – Мирослав Морски е в чужбина, не спира да създава както свои авторски соло парчета, така и нови хитове за Джанго зе.

А това лято Мистър Морски за пореден път събира бандата си за активна лятна дейност в България. Групата ще свири свеж нов материал, както и стари вечнозелени песни в редица градове, като Пловдив, София, Бургас и Варна.

Може би вече сте чували по радиото новата песен на лятото „Урок  по плуване“, писана по истинска история с мирис на сол, море, пясък, и още нещо? Ако не – чуйте е я тук:

Първото появяване на Джанго Зе на българска сцена отново ще бъде на 6 август 2020 на сцената на Street Food & Art Festival в Бургас!

Не го пропускайте в никакъв случай, защото да чуете Джанго Зе отново заедно на сцена е преживяване, което не трябва да изпускате! Купонът е гарантиран!