Sit Down comedy: Врачка Илия за здравословното хранене

Искате да узнаете правилните тенденции за вселенски правилно хранене? Искате да разрешите проблемите си и да не губите чорапите си като промените храненето си?

Специално за всички вас на 5 август 2020 в Бургас извънредно и ексклузивно ще се телепортира един истински естрасенсуален комедиант, който е готов на всичко, за да намери решение на проблемите ви – Врачка Илия!

Врачка Илия ще ви даде полезни съвети за правилно хранене от извънземен тип и паралелно с това ще ви излекува от комедиен дефицит като запълни всички ваши липси на чувство за хумор!

Врачка Илия знае точната рецепта и пропорции за това как да променим живота си, как да забъркате наличните си чакри в една хумористична смес и след това от нея да замесите бъдещето си! И всичко това – в пълен синхрон с Млечния път!

И това не е всичко! Врачка Илия пристига в Пловдив с най-верните си атрибути, с които може да разгадае всеки заплетен казус и да реши всички нерешени казуси във Вселената – трипластова тоалетна хартия, говорещ рапан, магическа топка и вълшебни карти! Вие избирате на какво искате да ви гледа Врачка Илия!

Както вече сте разбрали, това няма да е обикновена среща и определено ще я помните дълго! Врачка Илия ви очаква на 5 август 2020 от 19 ч. на Street Food & Art Festival – Бургас!